Jūsų žingsniai į geresnį ir aktyvesnį gyvenimą

IgG NULEMTO JAUTRUMO MAISTO PRODUKTAMS POŽYMIAI

 

ENERGIJOS TRŪKUMAS

PADIDĖJĘS KŪNO SVORIS

Lėtiniai kūno svorio sutrikimai

Nutukimas

ODOS PROBLEMOS

Atopinio dermatito tipo odos problemos

Egzema

Žvynelinė

VIRŠKINIMO TRAKTO SUTRIKIMAI

Vidurių užkietėjimas arba viduriavimas

Krono liga

Dirglios žarnos sindromas

Pykinimas

LĖTINIS SKAUSMAS

Galvos skausmai

Migrena

Fibromialgija

JUMS SKIRTI „IMUPRO“ PASIŪLYMAI

„ImuPro“ sudaro patikimi laboratoriniai tyrimai, kuriais nustatomos padidėjusios su specifiniais maisto produktais susijusių IgG antikūnų koncentracijos, ir individualūs patarimai, kaip, remiantis tyrimų rezultatais, pakeisti  mitybą.

„ImuPro Screen“ („ImuPro“ atrankinis tyrimas) suteikia galimybę išsitirti jautrumą 22 maisto produktams. Tai paprastas būdas greitai ir už priimtiną kainą nustatyti, ar jums nepasireiškė IgG nulemta maisto alergija. Tai išimtinai tik diagnostinis tyrimas, neapimantis jokių  mitybos rekomendacijų.

„ImuPro Basic“ („ImuPro“ bazinis tyrimas) ištirsite jautrumą 90-čiai svarbiausių maisto produktų. Gausite ne tik išsamią ataskaitą su tiksliais, lengvai įvertinamais rezultatais, bet ir asmeniškai jums skirtus mitybos patarimus, tarp kurių bus ir individualios „ImuPro“  dietos rekomendacijos.

„ImuPro Complete“ („ImuPro“ išsamusis tyrimas) leis nustatyti jautrumą 270-čiai maisto produktų ir maisto priedų (tyrimas apima ir 90 produktų, tiriamų su „ImuPro Basic“. Su šiais tyrimais jūs gausite ne tik išsamią ataskaitą su tiksliais, lengvai įvertinamais rezultatais, bet ir asmeniškai jums skirtus mitybos patarimus, kuriais naudodamiesi pakeisite savo mitybos įpročius. Be to, gausite individualiems poreikiams pritaikytą receptų knygą.

Apsilankykite www.imupro.com ir sužinokite, kokiems produktams nustatomas jautrumas atliekant „ImuPro“.

IgG NULEMTAS JAUTRUMAS MAISTO PRODUKTAMS

„ImuPro“ – tai koncepcija apimanti, sudėtingus bei modernius kraujo tyrimus, padidėjusio jautrumo reakcijoms tam tikriems maisto produktams nustatyti. Remiantis tyrimais pateikiamos specialios rekomendacijos.

Kas yra IgG nulemtas jautrumas maisto produktams?

Esant IgG nulemtam jautrumui maisto produktams imuninė sistema reaguoja į paprastai jokios reakcijos nekeliančius maisto produktus ir gamina specifinius antikūnus, vadinamus IgG antikūnais. Šie antikūnai gali sukelti uždegiminius procesus, lemiančius įvairias lėtines problemas. Simptomai nebūna ūmūs. „ImuPro“ tyrimais nustatomos IgG antikūnų koncentracijos. Tyrimo rezultatai leidžia suprasti, ar jūsų lėtinės problemos gali kilti dėl IgG nulemto jautrumo maisto produktams.

Išsirinkite tinkamiausią maitinimąsi – taip sustiprinsite savo sveikatą ir padidinsite energiją!

Jums daugiau nei 50 metų ir nesate patenkinti savo sveikata? Tuomet individuali „ImuPro“ dieta gali tapti pačiu įspūdingiausiu maitinimosi eksperimentu jūsų gyvenime. Pradėkite dabar! „ImuPro“ gali sustiprinti jūsų sveikatą ir padidinti energingumą vien dėl tinkamo maisto pasirinkimo. Vartodami jums tinkamus produktus, saugosite ir palaikysite savo sveikatą, turėsite daugiau energijos ir jausitės jaunesni.

„IMUPRO“  IDĖJA – DIAGNOSTIKA IR REKOMENDACIJOS

Naudodami „ImuPro“ sužinosite, ar padidėjusios su tam tikrais maisto produktais susijusių IgG koncentracijos ir ar tai gali būti tam tikrų jūsų organizmo simptomų priežastis.

Maitinimosi rekomendacijos susideda iš trijų pagrindinių etapų:

  1. Pašalinimo etapas
    Per pašalinimo etapą keturių  dienų rotacijos principu galėsite vartoti visus maisto produktus, kurie nedidina IgG kiekio. Taip užkirsite kelią naujos maisto alergijos išsivystymui ir maisto pasisavinimo sutrikimui. Per šį etapą būtina atsisakyti visų maisto produktų, su kuriais siejamų IgG kiekiai buvo dideli. Taip galima nuslopinti arba net visai sustabdyti uždegiminius procesus.
  1. Provokacijos etapas
    Po pašalinimo etapo pradedama provokacinė dieta: laipsniškai po vieną pradėsite vartoti maisto produktus, kurių visus metus vengėte. Provokacijos etapas padės nustatyti jūsų organizmo imuninės sistemos reakcijas provokuojančius maisto produktus. Vartoti pradedama po vieną produktą stebint, ar jis neprovokuoja jūsų problemų.
  1. Stabilizacijos etapas
    Per stabilizacijos etapą ne mažiau nei metus reikia vengti uždegimą sukeliančių maisto produktų, kurie buvo nustatyti per provokacijos etapą. Per šį laiką IgG antikūnai pasišalins ir jūsų organizmas atsigaus. Tada galėsite pradėti dar vieną provokacijos etapą. Gali paaiškėti, kad vieno ar kelių maisto produktų jums teks vengti visą gyvenimą. Kartu su tyrimų rezultatais jus pasieks ir mitybos rekomendacijos, kuriose bus paaiškinti tyrimų rezultatai ir patarta, kaip juos pritaikyti savo gyvenimo būdui.

Pastaba: IgG maisto alergija (III tipo) arba IgG nulemtas padidėjęs jautrumas maisto produktams neturėtų būti painiojamas su tikrąja maisto alergija (I tipo). Jei sergate I tipo alergija, jūsų imuninė sistema gamina IgE antikūnus. Jie sukelia ūmias alergines reakcijas, kurių simptomai atsiranda staiga, per kelias sekundes ar minutes. Tai gali būti dideli patinimai, kvėpavimo sutrikimas, bėrimai, niežėjimas ar net anafilaksinis šokas. „ImuPro“ nėra skirtas IgE maisto alergijai diagnozuoti.