Maisto alergenų panelė, 30-ies alergenui specifinių IgE nustatymas

1. Krevetės 2. Krabas 3. Lašiša 4. Tunas 5. Menkė 6. Vištiena 7. Jautiena 8. Kakava 9. Kepimo mielės 10. Salieras 11. Svogūnas 12. Česnakas 13. Bulvės 14. Pomidorai 15. Bananai 16. Obuoliai 17. Braškės 18. Apelsinai 19. Migdolai 20. Lazdyno riešutai 21. Sojos pupelės 22. Žemės riešutai 23. Žirneliai 24. Sezamai 25. Ryžiai 26. Kvietiniai miltai 27. Kazeinas 28. Karvės pienas 29. Kiaušinio trynys 30. Kiaušinio baltymas

Tyrimui naudojama medžiaga: Kraujas (serumas)

Norma:

Intensyvumas Klasė Paaiškinimas
< 0.35 0 Nerasta specifinių antikūnų (IgE)
0.35 – 0.7 1 Mažai specifinių antikūnų, dažniausiai be jokių klinikinių simptomų
0.7 – 3.5 2 Silpnai padidėjusi antikūnų koncentracija, kartais būna klinikinių simptomų
3.5 – 17.5 3 Padidėję specifiniai antikūnai, dažnai būna klinikinių simptomų
17.5 – 50 4 Didelė antikūnų koncentracija, dažniausiai būna klinikinių simptomų
50 – 100 5 Labai didelė antikūnų koncentracija
> = 100 6 Labai didelė antikūnų koncentracija

Indikacijos:

  • Reikalingas išsamus alergenų ištyrimas
  • Įtariamas maisto alergenas
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...