Maisto alergenų panelė, 30-ies alergenui specifinių IgE nustatymas

1. Avokadas 2. Bananas 3. Ryžiai (baltieji) 4. Garstyčios 5. Salieras 6. Kivi 7. Vištiena 8. Kukurūzai 9. Kazeinas 10. Kiaušinio trynys 11. Kiaušinio baltymas 12. Česnakas 13. Tunas 14. Kviečiai 15. Bulvės 16. Apelsinas 17. Menkė 18. Jautiena 19. Kiauliena 20. Pomidoras 21. Krevetės 22. Moliuskas 23. Migdolai 24. Pienas 25. Lazdyno riešutai 26. Kepimo mielės 27. Soja 28. Žemės riešutai 29. Žirniai 30. Sezamo sėklos

Tyrimui naudojama medžiaga: Kraujas (serumas)

Norma:

Klasė LU Alergenų koncentracija
4 >242 Labai aukšta
3 143 – 242 Aukšta
2 66 – 142 Vidutinė
1 27-65 Žema
1/0 12 – 26 Labai žema
0 0 – 11 Nevertinama

Indikacijos:

  • Reikalingas išsamus alergenų ištyrimas
  • Įtariamas maisto alergenas
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...