Maisto alergenų panelė, 35-ių alergenui specifinių IgE nustatymas

1. Kiaušinio baltymas 2. Kiaušinio trynys 3. Karvės pienas 4. Karvės pienas, UHT 5. Kazeinas 6. Kvietiniai miltai 7. Gliutenas 8. Ryžiai 9. Soja 10. Sezamai 11. Žemės riešutai 12. Lazdyno riešutai 13. Pistacijos 14. Saulėgrąžos .15 Moliūgo sėklos 16. Kakava 17. Apelsinai 18. Braškės 19. Obuoliai 20. Bananai 21. Kivi 22. Šilkmedžio vaisiai 23. Figos 24. Pomidorai 25. Morkos 26. Bulvės 27. Svogūnai 28. Persikai 29. Vyšnios 30. Alyvuogės 31. Daržinės pupelės (baltosios) 32. Žuvies mišinys (menkė, silkė, skumbrė, plekšnė) 33. Vėžiagyvių mišinys (omaras, austrės, moliuskai) 34. Mėsos mišinys (jautiena, aviena) 35. Vištiena

CCD indikatorius

Tyrimui naudojama medžiaga: Kraujas (serumas)

Indikacijos:

  • Reikalingas išsamus alergenų ištyrimas
  • Įtariamas maisto alergenas
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...