Skip to main content

Paįvairinkite savo „ImuPro“ mitybos plano pokyčius vartodami sveikatai naudingas žoleles

Jeigu ne nuostabiosios žolelių savybės, maistas būtų daug mažiau kvapnus. Tik pagalvokite apie meksikietišką virtuvę be kalendrų arba pesto padažą be bazilikų. Žolelėmis galima paskaninti bet kurį patiekalą – omletą, salotas, ant grotelių keptas daržoves, šaltųjų užkandžių užpilus ar mėsą.

Negana to, iš mėgstamų patiekalų receptų sudedamųjų dalių pašalinus riebalus, cukrų ir druską arba sumažinus jų kiekį, žolelės gali padėti užpildyti „skonio trūkumą“, o tie, kurie nėra dideli daržovių mėgėjai, pamėgs nauju prieskoniu arba žolele paskanintas daržoves.

Gausiai žolelėmis ir prieskoniais pagardintas maistas turi ir papildomos naudos – jis gali padėti jums suvartoti mažesnį maisto kiekį neišalkus, kai savo mitybos režimą keičiate pagal „ImuPro“ tyrimo rezultatus. Tokiu būdu gausiai paskaninti patiekalai geriau malšina alkį ir lėtai valgydami nustebsite, kiek nedaug maisto jums iš tiesų reikia, kad pasisotintumėte