Pilno grūdo avižos yra nuostabios. Jos ypač naudingos mūsų organizmui, nes pilno grūdo avižose gausu skaidulų. Jos neturi glitimo, todėl žmonės, kurie turi vengti glitimo, gali valgyti pilno grūdo avižas. Avižų pienas taip pat yra puiki alternatyva karvės pienui. Jis yra kreminis, sveikas ir maistingas.
Daugiau nuostabių privalumų vartojant pilno grūdo avižas:
- Jose gausu tirpių skaidulų, beta-gliukano, kuris padeda sumažinti MTL ir bendrą cholesterolį.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25411276
- Gausu skaidulų, kurios naudingos žarnyno gerosioms bakterijoms.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26511097
- Turinčios daug baltymų, mažinančios cukraus kiekį kraujyje ir atsaką į insuliną.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18633670 - Ilgas sotumo jausmas, todėl pilno grūdo avižos puikiai tinka svorio stebėtojams.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24884934/
Avižose gausu mineralų, vitaminų ir antioksidantų, kurie veikia priešuždegimiškai! Jose esančios skaidulos turi daug naudos sveikatai.
Išlikite sveiki ir įtraukite avižas į savo ImuPro mitybos planą (jei leidžiama) jau šiandien.
Pastaba: naudokite tas avižas, kurios yra sertifikuotos kaip „be glitimo“. Nors avižos iš prigimties neturi glitimo, tačiau dažnai dėl gamybos procesų avižos yra užterštos glitimu.