Maisto produktai “be…” padeda supaprastinti ImuPro mitybos pokyčius

Koks palengvėjimas! Jau atlikote R-Biopharm ImuPro tyrimą ir jau žinote, kurie maisto produktai galbūt sukelia sveikatos sutrikimus. ImuPro Jums pateikė mitybos plano rekomendacijas, tačiau gali būti, kad mitybos pokyčiai atrodo labai baugiai.

Nenusiminkite! Turime Jums gerų žinių:

  • Maisto rinkoje vis daugiau produktų “be” tam tikrų ingredientų.
  • Ši tema birželio 23-24 d. bus pristatyta parodoje „Free From Functional Food Expo“ Barselonoje, Ispanijoje.

Išskiriamos pagrindinės temos:

  • Alergenai – be sojos, be kviečių, be kiaušinių, be gliuteno, be pieno – produktai, kurių atsisakydami galbūt išvengsite sveikatos sutrikimų.
  • Funkciniai maisto produktai – pritaikyti individualiai mitybai.
  • Sąmoningas valgymas “Clean eating” – žinojimas ingredientų be skonio stipriklių, dažiklių ar konservantų.
  • Vegetariška ir veganiška mityba – augalų pagrindu, subalansuota pakeičiant pieną, mėsą ir kiaušinius.

Šiai mitybai pirmenybę teikia “fleksitariečiai”, kurie mityboje vengia anksčiau minėtų maisto grupių ir stengiasi šią mitybą pritaikyti grupei graitą bei lengvesnį maitinimąsi ne namuose.

Nesate tikri, dėl ko jaučiate sveikatos sutrikimus? Aplankykite www.imupro.info ir sužinokite daugiau apie padidėjusį maisto jautrumą, dar vadinamą “maisto netoleravimu”.

Maisto pramonė taip pat reaguoja ir perorientuoja produkciją “be” tam tikrų maisto produktų. Sužinokite, kaip gamintojai gali išanalizuoti savo produkciją ir įsitikinti, ar laikomasi pažadų su R-Biopharm tyrimo sistema: nuoroda.