Maisto alergenui specifinių IgE nustatymas (30 alergenų)

Išsamus alergenų ištyrimas. Jei atsigėrus pieno, suvalgius kurios nors mėsos ar vaisių, išberia, vargina virškinimo sutrikimai, būtina tirtis maistinių alergenų paletę. Lietuvos gydytojų-alergologų komisija specialiai atrinko mūsų aplinkoje dažniausiai esančius maisto alergenus. Sužinomas tikslus alergijos sukelėjas (alergenas).

grįžti į sąrašą

 

53.00

  1. Krevetės
  2. Krabas
  3. Lašiša
  4. Tunas
  5. Menkė
  6. Vištiena
  7. Jautiena
  8. Kakava
  9. Kepimo mielės
  10. Salieras
  11. Svogūnas
  12. Česnakas
  13. Bulvės
  14. Pomidorai
  15. Bananai

16. Obuoliai
17. Braškės
18. Apelsinai
19. Migdolai
20. Lazdyno riešutai
21. Sojos pupelės
22. Žemės riešutai
23. Žirneliai
24. Sezamai
25. Ryžiai
26. Kvietiniai miltai
27. Kazeinas
28. Karvės pienas
29.Kiaušinio trynys
30. Kiaušinio baltymas
CCD žymuo

AKTUALI INFORMACIJA