Maisto alergenui specifinių IgE nustatymas (35 alergenai)

Išsamus alergenų ištyrimas. Jei atsigėrus pieno, suvalgius kurios nors mėsos ar vaisių, išberia, vargina virškinimo sutrikimai, būtina tirtis maistinių alergenų paletę. Lietuvos gydytojų-alergologų komisija specialiai atrinko mūsų aplinkoje dažniausiai esančius maisto alergenus. Sužinomas tikslus alergijos sukelėjas (alergenas).

grįžti į sąrašą

 

59.00

  1. Kiaušinio baltymas
  2. Kiaušinio trynys
  3. Karvės pienas
  4. Karvės pienas, UHT
  5. Kazeinas
  6. Kvietiniai miltai
  7. Gliutenas
  8. Ryžiai
  9. Soja
  10. Sezamai
  11. Žemės riešutai
  12. Lazdyno riešutai
  13. Pistacijos
  14. Saulėgrąžos
  15. Moliūgo sėklos
  16. Kakava
  17. Apelsinai

18. Braškės
19. Obuoliai
20. Bananai
21. Kivi
22. Šilkmedžio vaisiai
23. Figos
24. Pomidorai
25. Morkos
26. Bulvės
27. Svogūnai
28. Persikai
29. Vyšnios
30. Alyvuogės
31. Daržinės pupelės (baltosios)
32. Žuvies mišinys (menkė, silkė, skumbrė, plekšnė)
33. Vėžiagyvių mišinys (omaras, austrės, moliuskai)
34. Mėsos mišinys (jautiena, aviena)
35. Vištiena

AKTUALI INFORMACIJA