Maisto alergenui specifinių IgE nustatymas (35 alergenai)

Išsamus alergenų ištyrimas. Jei atsigėrus pieno, suvalgius kurios nors mėsos ar vaisių, išberia, vargina virškinimo sutrikimai, būtina tirtis maistinių alergenų paletę. Lietuvos gydytojų-alergologų komisija specialiai atrinko mūsų aplinkoje dažniausiai esančius maisto alergenus. Sužinomas tikslus alergijos sukelėjas (alergenas).

grįžti į sąrašą

 

59.00

 

 

 

  1. Kiaušinio baltymas
  2. Kiaušinio trynys
  3. Karvės pienas
  4. Karvės pienas, UHT
  5. Kazeinas
  6. Kvietiniai miltai
  7. Gliutenas
  8. Ryžiai
  9. Soja
  10. Sezamai
  11. Žemės riešutai
  12. Lazdyno riešutai
  13. Pistacijos
  14. Saulėgrąžos
  15. Moliūgo sėklos
  16. Kakava
  17. Apelsinai
  18. Braškės
  19. Obuoliai
  20. Bananai
  21. Kivi
  22. Šilkmedžio vaisiai
  23. Figos
  24. Pomidorai
  25. Morkos
  26. Bulvės
  27. Svogūnai
  28. Persikai
  29. Vyšnios
  30. Alyvuogės
  31. Daržinės pupelės (baltosios)
  32. Žuvies mišinys (menkė, silkė, skumbrė, plekšnė)
  33. Vėžiagyvių mišinys (omaras, austrės, moliuskai)
  34. Mėsos mišinys (jautiena, aviena)
  35. Vištiena