Skip to main content

Ar skundžiatės pilvo pūtimu, refliuksu, viduriavimu, vidurių užkietėjimu ar pilvo skausmu?

Ar sergate Krono liga?

Ar norite surasti nusiskundimų priežastį?

Ar ieškote užtikrintos pagalbos?

ImuPro gali būti atsakymas!

Virškinimo trakto ligas gali apimti DŽS (dirgliosios žarnos sindromą). DŽS yra lėtinė uždegiminė liga. Tam tikri funkcinių virškinimo trakto sutrikimų tipai gali atsirasti dėl fermentų trūkumo arba pažeistos žarnyno floros, susijusios su pernelyg didele fermentacija ir angliavandenių vartojimu, taip pat vadinamais FODMAP.

Jei šios priežastys buvo atmestos, turėtumėte ieškoti maisto produktų, kurie sukelia padidėjusį jautrumą maistui ir jaučiamas uždegiminį atsaką. Deja, IgG organizmo imuninis atsakas ir simptomai atsiranda vėliau ir pasireiškia kelių dienų bėgyje. Dėl to neįmanoma susieti suvartoto maisto produkto su jaučiamu simptomu. Kiekvienas žmogus turi individualius mitybos įpročius. O tai gali sukelti sveikatos sutrikimų, jei vartojate maisto produktų, kurie sukelia uždegimą. Dažnai priežastis lieka nenustatyta. Pasekmė: virškinimo trakto sutrikimai!

ImuPro gali aptikti maisto produktus, sukeliančius lėtinį uždegimą jūsų organizme, taip pat tuos maisto produktus, kurie jums yra naudingi ir saugūs, ir padeda jums sukurti savo mitybos planą, skirtą organizmo pagalbai.

 

 

 

 

 

 

Keletas studijų parodė, kad ImuPro pagrįstos dietos yra veiksmingos pacientams, sergantiems DŽS – taigi kodėl gi ne paprašyti savo gydytojo ImuPro?

Žemiau paspaudę nuorodą rasite studijų sąrašą:

sąrašas